" Tiquis' Art creëert authentieke, pure, producten en interieurs met respect voor eigenheid en natuurlijke materialen. "Ambachtshuis Tiquis'Art is een creatief atelier wat zich specialiseert in het toepassen van interieurcreaties volgens traditionele methodes en/of materialen.


Vanuit mijn creativiteit, mijn passie voor authentieke materialen en producten in het interieur, is het idee gegroeid om mijn passie en kennis te verzamelen en te gebruiken in een groep van projecten en activiteiten.


In het atelier restaureer, (her-)stoffeer ik bestaande meubels en creëer ik nieuwe meubels of wandbekledingen. Ook lederen accessoires, gaande van gebruiksvoorwerpen tot decoratieve elementen worden in ons atelier met de grootste zorg en het respect voor traditie gemaakt.


Maar Tiquis'Art creëert ook graag een unieke sfeerbeleving in en rond Uw woning. Door het toepassen van ambachtelijke stuc- en schildertechnieken, krijgt Uw woning een bijzondere make-over.


Tot slot gaan we in de nabije toekomst ook van start met diverse belevingsmomenten, waarin we trachten om via workshops mensen te laten kennis maken met onze ambachten en toepassingen. Dit alles gekaderd in een sfeervolle omgeving.

Stoffering

Decoratie

Leder