" Tiquis' Art creëert authentieke, pure, producten en interieurs met respect voor eigenheid en natuurlijke materialen. "Tiquis'Art is in de eerste plaats een creatief atelier wat zich specialiseert in landelijke en tijdloze interieurs.

In ons atelier restaureren en herstofferen we bestaande meubels en creëren we nieuwe concepten.

Ook voor het plaatsen van decoratieve schildertechnieken, kan U bij ons terecht. We experimenteren in ons atelier met diverse materialen en technieken, die we vervolgens uitwerken op stalen om U als klant een zo goed mogelijk beeld te geven van het eindresultaat.


Mocht onze stijl en werkwijze U bekoren, dan kan Tiquis'Art ook voor U een unieke sfeerbeleving creëren in en rond Uw woon- of werkomgeving. Hierbij gaan we op zoek naar de ideale combinatie van een interieur met authentiek, ambachtelijk maatwerk, maar toch voorzien van hedendaagse technieken.

We ontwerpen uw interieur en geven advies bij het gehele traject om Uw droomwoning te realiseren.

Aan de hand van een kennismakingsgesprek filteren we de wensen van de klant en zetten deze informatie om in een interieurontwerp waarin U tot rust komt, waarin U zich thuis voelt.

Van zodra het ontwerp klaar is, kan Tiquis’ Art voor U, Uw bouw- of verbouwingsproject coördineren en realiseren we binnen een afgesproken termijn. Dit alles gebeurt met een open- en eerlijke communicatie.